Home

Apiterapija

T.V. Ruzankina

Novosibirska medicinska akademija 

Sindrom matice

(matični mleč u kozmetici i medicini)

 

Matični mleč ima nežnu i prefinjenu aromu, kada se nanese na lice u vidu krema sa voskom i maslinovim uljem - 2 kapljice, izaziva kod muškaraca žudnju za posedovanjem.

U tom mirisu je svežina medne slasti mleča, on hvata plen i neodoljivo ga privlači ka sebi. Miris je raskošan i harmoničan, daje pravu lepotu onoj ženi koja ga nosi.

Muškarci, loveći ono sićušno, atom nežnog mirisa matičnog mleča, počinju da osećaju da je ta aroma - ključ za poredak svih drugih aroma i kod njih se javlja želja da utole žeđ za posedovanjem. Osećajući kako srce bije od nedokučive, neopisive arome, oni ne mogu da odvoje pogled od lica koje privlačno miriše.

Eto tako let matice u visinu i plavetnilo neba aromom feromona osvaja plen - hiljade mužjaka - trutova, pobuđujući njihovu želju, oni odlučno jure u plavetnilo neba za maticom da bi utolili žeđ za posedovanjem.

Ona koja nosi aromu matičnog mleča može da bude bilo kog uzrasta, uzrast u datom slučaju ne predstavlja smetnju, apsorbovati čarobnu aromu i osećati prijatno mučenje: misliti, živeti i osećati svet čulom mirisa. Ako je mladog uzrasta, njen miris je sposoban da pravi čuda i ona se njima rukovodi.

Hiljade pčelara, ne znajući, ne sakupljaju matični mleč, lišavaju sreće hiljade žena.

Aroma matičnog mleča ima takvu moć da ni jedan muškarac ne može da se ne podčini. Muškarac je pokoran, razoružan, bespomoćan pred čarolijom te arome a neće znati zbog čega, zato što njegov nos nije sposoban da mu odgovori. Muškarac će misliti da su ga lepota, gracioznost, šarm pokorili i biće duboko srećan u svoj ljubavi.

Snažno osećanje privlačenja, nežnosti, bezumne detinjaste zaljubljenosti...

Recept pravljenja kreme sa matičnim mlečom i voskom na bazi maslinovog ulja je jednostavan, dostupan i sve je domaće, upotrebljavajući kremu sa matičnim mlečom i samo matični mleč, sve se postiže iz ljubavi, pošto je u njihovim dušama - spokojstvo srca, a u pogledu - nežan odblesak sreće.

Vosak obnavlja potkožnu epitelizaciju, matični mleč - lepotu i mladost kože. I neodoljiva moć navodi ljude na ljubav.

Tri godine sama upotrebljavam i prepisujem i pripremam krem sa matičnim mlečom svojim pacijentima radi lečenja.

Indikacije za lečenje:

bullet

Arterioskleroza

bullet

Za normalizaciju pritiska unutar lobanje

bullet

Za osvežavanje pamćenja

bullet

Za obnavljanje kože lica

bullet

Za normalizaciju arterijskog pritiska

bullet

Radi uklanjanja napada migrene

bullet

U slučajevima otoka na velikom mozgu (kod nezapuštenih - pozitivan rezultat po podacima tomografije i pozitivan po kliničkim podacima, i u slučaju zapuštenih otoka - kao dopunsko lekovito sredstvo),

bullet

Za poboljšanje vida,

bullet

Pri osteohondrozi (promeni na pršljenovima), posebno vratnog dela

bullet

Radi obnavljanja (poboljšanja) sluha,

bullet

Pri upalama nosa, sinusa, i

bullet

drugih bolesti

Krema se može primeniti po želji: naprimer pri endarteritisu (zapaljenje arterija), arteriosklerozi donjih udova - utirati u kožu nogu, kod neplodnosti - mazati stomak i slabine, pri holecistitisu (upala žučne kese) mazati oblast prvog podrebra itd.

Najbolje je primenjivati ujutru, pošto, kada se upije, daje snagu, bodrost. Pošto se upija bez ostatka, koža lica od krema postaje nežna, lepa.

Pčele  radilice, prerađujući matični mleč za maticu, izdvajaju u njega hormon koji je odgovoran za regeneraciju ćelija - njihovo stalno podmlađivanje. Taj hormon se veštački ne sintetizuje i njegov jedinstven izvor je matični mleč. U čovekovom organizmu taj hormon se proizvodi u ograničenoj količini i rok koliko će ga biti dovoljno zavisi od načina života, ishrane, fizičkih i psiholoških opterećenja organizma, od prisustva štetnih navika, ekoloških uslova itd. Prosečno, proizvodnja tog hormona se iscrpljuje u periodu od oko 35-te godine, a nadalje počinje proces starenja. Zaustaviti ili sprečiti te procese je moguće ako se redovno uzima matični mleč.

 

Priprema u domaćim uslovima:

Sredinom maja stavimo ram građevnjak (prazan ram, bez voštane osnove, prim. prevodioca) između ramova sa leglom. Pčele ne trpe prazninu i zato će brzo izgraditi trutovsko saće, matica će brzo zaleći i kada se poklopi leglo na 1/3 rama, vadimo ram, režemo, stavljamo ponovo (u stvari, to je biološki način zaštite od krpelja varoe). Na sokovniku izgnječimo parčiće trutovskog legla (u njemu i matični mleč i med i pergu i larve koje se razvijaju, koje nose ogroman naboj energije za sve one koji ga upotrebljavaju), mešamo trutovski sok sa medom u odnosu: med 80% i 20% trutovskog soka (čuvamo u frižideru, upotrebljavamo iznutra, ujutru, 1/2 čajne kašičice pod jezik). Deo trutovskog soka ne mešamo sa medom. Zagrejemo na vodenom kupatilu maslinovo ulje (ako ga nemamo, može i suncokretovo ulje, dezodorisano), drobimo u njega vosak - 25% od količine ulja, pri 55 °C vosak se rastapa, mešajući skidamo sa vodenog kupatila, nastavljamo da mešamo, sipamo trutovski sok - 4% od ukupne količine ulja i voska, nastavljamo da mešamo i hladeći se, sva ta smesa se pretvara u kremu. Čuvamo je u frižideru. Proveravamo da li postoji alergija: nanosemo kapljicu na ruku na unutrašnjoj strani pored šake. Ako nema svraba, crvenila, proverimo na slabinama - 2-3 kapljice, i tri - četiri dana ujutru mažemo slabine - uzgred, to je izvanredno lečenje slabinskog dela kičme - da se organizam privikne na za njega nov proizvod kojim se hrani kroz kožu.

Može se mazati bilo koje mesto na telu, koje boli -  uspostavlja se mikrocirkulacija i bol iščezava.

A sada se može naneti kapljica na obraz pored uha. Opet, uzgred rečeno - ko ima oslabljen sluh - maže uši i iza ušiju - ne kraće od 1,5 meseci.

Na lice se sada mogu naneti 2-3 kapljice, pažljivo, da ne padaju u oči (vid će se postepeno poboljšavati) i navikavajmo se da nas svakog jutra, čak i ako se nismo naspavali, krem budi i daje bodrost. I celi dan ćete osećati na sebi poglede muškaraca - a muškarci će osećati vašu privlačnost ne razmevajući u čemu je stvar.

 

www.beekeeping.orc.ru

Prevod sa ruskog Predrag Cvetković