Home

 

Dodatna informacjia (23. oktobar)

 

Celokupan sadržaj starog sajta pcela.co.yu neće moći da bude prebačen na novi sajt do kraja oktobra, kako je najavljeno, ali ću nastojati da to završim što je moguće pre.

Predrag Cvetković, urednik sajta "pcela"

 

Izmenjena informacija o promeni adrese sajta www.pcela.co.yu (2. oktobar)

 

Poštovani posetioci

Dajemo izmenjenu informaciju o promeni adrese sajta pcela.co.yu jer se u međuvremenu desila neočekivana promena u vezi odluke nadležnih organa o ukidanju starog domena .yu. Tom odlukom je važenje tog domena produženo za neki za sada neodređeni rok u 2010.godini. Tako da sajt pcela.co.yu i dalje postoji i biće povremeno ažuriran. Njega nasleđuje novi sajt www.pcela.rs  koji je postavljen 1. oktobra ove godine ali za sada samo sa nekoliko strana, u vidu probne verzije. Taj novi sajt je dostupan sa dve url adrese:

http://pcela.rs

http://www.pcela.rs

odnosno kada se u program za pretraživanje interneta ukuca "pcela.rs" (bez kucanja www) kao i ukucavanjem  " www.pcela.rs "

Tokom narednih mesec dana biće prebačen sadržaj starog sajta na novi, osim nekih sadržaja za koje se bude smatralo da nisu aktuelni ili prikladni za novi sajt. Takođe, tokom tog perida, novi sajt će biti dopunjen potpuno novim sadržajima.

Jedno vreme će tako oba sajta paralelno postojati s tim da stari sajt više neće biti ažuriran, već samo novi, a zatim će se izvršiti automatsko preusmeravanje posetilaca sa starog na novi sajt koje će funkcionisati do trenutka ukidanja .yu domena, posle čega će postojati samo novi sajt.

Predrag Cvetković, vlasnik i urednik sajta pcela.rs i pcela.co.yu